LOGIN AREA

User Id

Password

Lupa Password

| Daftar Sini

PENAJA

Sponsor :  testing
Name : edy

STATISTIK WEB

Total 189
VIP 19
Free 170
Visitor 667984
Online 3 online

AHLI TERKINI

Rashidi Zainoldin
[ ]
2018-07-04 17:54:02

mohamed yusof
[ hutan melintang ]
2017-11-03 01:47:04

Larry Fitzgerald
[ Brooklyn ]
2017-11-02 00:02:36

MOHAMAD AZRI ANAS BIN AB AZIZ
[ JOHOR BAHRU ]
2017-10-04 22:37:47

khairunnizam bin kamarudin
[ Sabak Bernam ]
2017-07-15 08:18:58

SURADI BIN JAINUDDIN
[ TAWAU ]
2017-03-10 05:58:32

http://i156.photobucket.com/albums/t27/janggut83/DSC_3617.jpg

 

PAM PAYUDARA BREASTERSIZER

 KOD: E003

HARGA: RM270


Breast Pump adalah alat penjagaan payudara. Ia dapat mengental dan menganjalkan payudara. Selain dapat membesarkan payudara agar lebih indah, ia juga sangat baik untuk melancarkan aliran darah agar sempurna. Ia dapat merawat bengkak susu dan sengal nyilu. Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.Dapatkan payudara yang lebih besar, pejal dan menawan dalam 4 minggu! Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan membesarkan payudara yang kurang besar dengan keputusan yang cepat. Bagus, cepat dan berkesan untuk wanita yang ingin membesarkan payudara mereka. Atau untuk anda yang ingin payudara anda kelihatan pejal. Mengekalkan bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31MWAOGh3JL.jpg

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51RCpKlxInL.jpg

Sesuai Digunakan Untuk:

* Rawatan payudara yang leper.
* Rawatan payudara yang jatuh.
* Puting payudara yang tak menonjol.
* Wanita yang lambat terangsang.
* Memejal dan menegangkan kulit payudara anda.

Cara Penggunaan:

Senaman dilakukan menggunakan Breast Pump™ selama 10 minit sahaja.Gunakan 2 kali sehari, pada waktu pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur.Adalah didapati cara paling baik menggunakan pump payudara ialah dengan menyapukan sedikit krim payudara pada payudara anda dan massage payudara untuk beberapa minit sebelum menggunakan pump payudara. Tissue payudara akan lebih lembut dan kesan akan lebih cepat. Payudara akan membesar sehingga memenuhi chamber dengan selesa.

Payudara memang boleh dibesarkan dengan urutan dan senaman yang sesuai (breast pump). Tapi hasilnya tentu tidak anda perolehi dalam sehari dua. Ianya perlu pada masa. Penyuntikan silikon dan hormon adalah cara cepat yang akan membawa mudarat di kemudian hari. Gunakan cara ini. Seperti kata pepatah melayu, biar lambat asal selamat.
http://i156.photobucket.com/albums/t27/janggut83/teknik-urutan-breast.jpg

Cuba bayangkan untuk seketika suami anda memuji anda atau ramai lelaki ulang pandang pada anda bila bertembung. Bukan kah ini yang anda inginkan. Apakah nilai kasih sayang suami dengan duit beribu-ribu yang anda ada. Jangan bila suami dah tak tertarik pada anda baru anda mula sedar dan pada masa itu semua duit dan harta sudah tidak begitu bernilai lagi.

Pelaburan emas memang untuk masa hadapan tapi pelaburan untuk breast pump ini juga ialah untuk masa hadapan. Untuk kasih sayang suami pada ANDA tentu anda sanggup berbuat apa saja. Anda tidak perlu percaya cakap saya, ikut naluri anda sendiri dan jangan beli alat senaman ini kalau anda rasa anda tidak peduli tentang penampilan anda di mata suami anda.

Apa-apa pun jangan lakukan sesuatu kerana orang lain. Berbuatlah sesuatu untuk diri anda sendiri. INGAT apa yang kita lakukan hari ini adalah persediaan untuk hari esok.
Tempahlah sekarang anda sementara masih ada pada harga yang cukup rendah.

 

Kandungan:
Pam Set lengkap

Manual

 

60 E-BOOK PERCUMA

+

PENDAPATAN RM14,280.00